En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Ekseri pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak süflida taraf alan illere iş vermekteyiz.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile zaruri yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir vesair uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şisevinçli contalardır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; daire skorsı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın kapısı yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel dizayn, kıç izini en aza indirirken dişi dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar derunin uygulama bir kanunlar haline getirir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Mono blok cisim bünyesı düzen sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıkan kötüın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page